РІВНЕНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ
ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК)
КОМПЕНСУЮЧОГО ТИПУ (СПЕЦІАЛЬНИЙ) № 35
РІВНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
|
МЕДИЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ЗАКЛАДІ |
|||||
|
1. |
Забезпечити виконання чинного
законодавства та розпорядчих документів щодо формування у дітей здорового
способу життя, профілактики інфекційний захворювань, збереження і зміцнення
здоров’я дітей. |
Постійно,
протягом року |
Сестра
медична старша Єлизавета КОВАЛЬ спільно з сестрою
медичною Оленою ГОДУН |
|
|
|
2. |
Забезпечити безпечні умови
перебування дітей у закладі ,
дотримання санітарно-гігієнічних вимог до
закладу , дотримання правил особистої гігієни дітьми та персоналом закладу |
Протягом року |
Директор закладу освіти Тамара ГРИЦАК Сестра медична старша Єлизавета КОВАЛЬ спільно з сестрою
медичною Оленою ГОДУН |
|
|
|
3. |
Організувати роботу на групах з з питань формування навичок здорового
способу життя у слабозорих і незрячих
дошкільнят |
Протягом року |
Вихователь – методист Тетяна
ЦЕПУХ вихователі усіх груп |
|
|
|
4. |
Організувати освітній простір: - скласти та затвердити розклад
занять, розпорядок дня; - провести розподіл обсягу
фізичного навантаження на заняттях із фізкультури; - забезпечити методичний
супровід освітнього процесу. |
До 01
вересня |
Вихователь – методист Тетяна ЦЕПУХ |
|
|
|
5. |
Вести контроль за виконанням санітарно-гігієнічних норм та
правил, приготування їжі та кулінарною
обробкою продуктів. |
постійно |
Сестра медична старша Єлизавета КОВАЛЬ спільно з сестрою
медичною Оленою ГОДУН |
|
|
|
6. |
Здійснювати контроль за якістю
продуктів харчування, наявністю сертифікатів якості продуктів харчування |
постійно |
Сестра медична старша Єлизавета КОВАЛЬ спільно з сестрою
медичною Оленою ГОДУН, шеф – кухар Наталія КОМАРОВА,
комірник Леся МИЧКО |
|
|
|
7. |
Складати
перспективне (погоджувати з Держпродспоивслужбою) і складати щоденне (затверджене директором закладу) меню |
Відповідно до сезону. Щоденно |
Сестра медична старша Єлизавета КОВАЛЬ спільно з сестрою
медичною Оленою ГОДУН,
шеф – кухар Наталія КОМАРОВА |
|
|
|
8. |
Організувати в закладі безпечний питний,
повітряний, температурний, світловий режими. |
Протягом
року |
Сестра медична старша Єлизавета КОВАЛЬ спільно з сестрою
медичною Оленою ГОДУН |
|
|
|
9. |
Контроль за санітарно-гігієнічним
та хлорним режимом згідно з інструкцією та рекомендаціями МОЗУ в умовах
карантину |
Постійно |
|
||
|
10. |
Контроль за зберіганням та
використанням дезінфекційних і миючих засобів, наповнюваність
засобів індивідуального захисту з відміткою у журналі |
Постійно |
|
||
|
11. |
Здійснення огляду дітей під час прийоміу, скринінг |
Постійно |
|
||
|
12. |
Контроль за строками проходження
персоналом медичного огляду |
Відповідно до графіку |
|
||
|
13. |
Контроль за санітарним станом
приміщень, виконанням рекомендацій МОЗУ щодо умов карантину, санітарного стану ігрового,
спортивного майданчиків |
Щоденно |
Сестра медична старша Єлизавета КОВАЛЬ спільно з сестрою
медичною Оленою ГОДУН Завідувач господарства Віра ВОЙТОВИЧ |
Усний звіт |
|
|
14. |
Контроль за повітряно-температурним
режимом у приміщеннях закладу |
Щоденно |
Сестра медична старша Єлизавета КОВАЛЬ спільно з сестрою
медичною Оленою ГОДУН |
Усний звіт |
|
|
15. |
Контроль за проведенням генерального
прибирання та розподілом обов’язків серед технічного персоналу |
Щотижня |
Санітарний зошит |
||
|
16. |
Контроль за пранням білизни, миття та дезінфекцією посуду на
харчоблоці та групах |
Щоденно |
Пам’ятка |
||
|
ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ НА ХАРЧОБЛОЦІ ЗАКЛАДУ |
|||||
|
1.
|
Виконання
Інструкції з організації харчування дітей, Порядку організації
харчування у заклад освіти та дитячих
заклад оздоровлення та відпочинку затверджених Постановою КМУ 24.03.2021 р. |
Постійно |
Працівники харчоблоку Сестра медична старша Єлизавета КОВАЛЬ спільно з сестрою
медичною Оленою ГОДУН |
|
|
|
2.
|
Дотримання
санітарно – гігієнічних
вимог до постачання, якості, умов
зберігання і
реалізації продуктів харчування |
Постійно |
Працівники харчоблоку Комірник Леся МИЧКО |
|
|
|
3.
|
Дотримання
санітарно – гігієнічних вимог до особистої гігієни персоналу та дотримання
графіка видачі їжі. |
Постійно, Щоденно |
Працівники
харчоблоку |
|
|
|
4.
|
Виховання культурно- гігієнічних навичок у дітей під час прийому їжі. |
Щоденно |
Вихователі груп |
|
|
|
5.
|
Аналіз
якості харчування дітей у закладі . |
Півріччя, рік |
Сестра медична старша Єлизавета КОВАЛЬ спільно з сестрою
медичною Оленою ГОДУН |
|
|
|
6.
|
Єдність
вимог педагогів та батьків до організації харчування дітей. |
Постійно |
Вихователі груп |
|
|
|
7.
|
Контроль
за об’єм готових страв та продуктів. |
Періодична
|
Директор закладу освіти Тамара ГРИЦАК Сестра медична старша Єлизавета КОВАЛЬ спільно з сестрою
медичною Оленою ГОДУН |
|
|
|
8.
|
Контроль
за роллю персоналу групи в
заохоченні до вживання їжі. |
Постійно |
Вихователь – методист |
| |
